viernes, 17 de agosto de 2012

Serve as a first course or as a light lunch accompanied by a tossed green salad. Ingredients: 8-oz. cylinder goat cheese (chèvre), with a slightly creamy texture 1 cup Spanish or other olive oil, plus more for brushing Salt and freshly ground pepper, to taste 2 fresh thyme sprigs 12 plum tomatoes, quartered 2 garlic cloves, thinly sliced Fresh baguette slices or crostini for serving Directions: Carefully unwrap the cheese so it retains its cylindrical shape. Cut the cheese into 1/2-inch-thick rounds. In a shallow bowl or lidded container, pour in 1/4 cup of the olive oil to evenly coat the bottom. Season lightly with salt and pepper. Place the cheese slices in the oil about 1/2 inch apart. Season the cheese with salt and pepper, drizzle with 1/4 cup of the olive oil and place the thyme sprigs on top. Wrap tightly with plastic wrap or cover with the lid. Set in a cool, dry place or refrigerate for at least 2 hours or as long as overnight. Meanwhile, preheat an oven to 350°F. Arrange the tomatoes on a wire rack set on a baking sheet. Brush the tomatoes lightly with olive oil and season with salt and pepper. Roast until the tomatoes are lightly golden and most of their juices have evaporated, about 1 hour. Let cool to room temperature. In a small fry pan over medium heat, warm the remaining 1/2 cup olive oil. Add the garlic and fry, stirring occasionally, until tender and translucent, 2 to 3 minutes. Remove from the heat and let cool. In a bowl, toss the tomatoes with the fried garlic and oil, and season with salt and pepper. Transfer the tomatoes and marinated cheese to a shallow serving bowl or divide among several small cazuelas. Serve with a basket of baguette slices alongside. Serves 6.
Servir como primer plato o como un almuerzo ligero acompañado de una ensalada verde. ingredientes: 8-oz. queso de cabra cilindro (chèvre), con un    textura ligeramente cremosa 1 taza de español o de aceite de oliva otros, y más para    cepillado Sal y pimienta recién molida, al gusto 2 ramitas de tomillo fresco 12 tomates, cortados en cuartos 2 dientes de ajo, en rodajas finas Rebanadas de baguette fresco o crostini para servir Instrucciones: Desenrolle cuidadosamente el queso para que conserve su forma cilíndrica. Cortar el queso en rodajas 1/2-inch-thick. En un recipiente poco profundo cuenco o con tapa, vierta 1/4 taza de aceite de oliva para cubrir la base. Sazone ligeramente con sal y pimienta. Colocar las lonchas de queso en el aceite de aproximadamente 1/2 pulgada. Sazonar el queso con sal y pimienta, rociar con 1/4 taza de aceite de oliva y colocar las ramitas de tomillo en la parte superior. Envuelva bien con papel de plástico o la tapa con la tapa. Situado en un lugar fresco, seco o refrigere por lo menos 2 horas o durante toda la noche. Mientras tanto, precalentar el horno a 350 ° F. Colocar los tomates en una rejilla de alambre situado en una bandeja para hornear. Cepille los tomates con un poco de aceite de oliva y sazone con sal y pimienta. Asar hasta que los tomates estén doradas y la mayor parte de sus jugos se hayan evaporado, aproximadamente 1 hora. Dejar enfriar a temperatura ambiente. En una sartén pequeña a fuego medio, caliente el aceite restante 1/2 taza de oliva. Agregue el ajo y freír, revolviendo ocasionalmente, hasta que estén tiernas y translúcidas, de 2 a 3 minutos. Retirar del fuego y dejar enfriar. En un tazón, mezcle los tomates con el ajo frito y aceite, y sazonar con sal y pimienta. Transfiera los tomates y el queso marinado en un recipiente poco profundo porción o dividir entre varias pequeñas cazuelas. Sirva con una canasta de rebanadas de pan al lado. Rinde 6 porciones.

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